Maja Gry Brøns (1986)

 

Senest opdateret 20.09.2017

 

Jeg er en 31-årig formidlings-entusiast med et lidenskabeligt forhold til kunst og det at forstå verden omkring mig ved at omsætte den til skrift, musik og billeder.

 

 

Pt. er jeg projektleder og musiker på en tværkunstnerisk iscenesættelse af 10 Per Højholt-digte, som vil blive opsat i maj 2018 under titlen "Vejret Nu". Læs mere her:

 

Iscenesættelsen vil iøvrigt være mit sidste omdrejningspunkt på min kandidatuddannelse i Moderne Kultur og Kulturformidling med specialisering i Auditiv Kultur. Tidligere har jeg studeret lyddesign på Sonic College, læst en BA i dansk på Københavns Universitet og dygtiggjort mig i sang på Køge MGK.

 

Rent musikalsk benytter jeg kunstnernavnet Maja Gry og min primære præstation har været udgivelsen af EP'en "Rørt": En elektro-akustisk R'n'B-inspireret samling i et støvet, meditativt univers. Yderligere har jeg komponeret musik til animations-instruktør Ida Andreasens produktioner, og iklædt numre fra Inger Christensens "Sommerfugledalen" musikalske klæder i samarbejde med Køge Ungdomsskole.

 

I efteråret 2016 fungerede jeg som SoMe/content-praktikant Parkmuseerne, som repræsenterer 6 af de største museer i København; bla. SMK og Rosenborg Slot. Dér var mine primære opgaver at producere video-interviews og lave historier fra museerne, foruden at producere tekst og billeder til Parkmuseernes facebookside.

 

Tidligere i år 2016 var jeg ansat som visuel producent og PR manager på Danish Music and Entertainment i København. Dér hjalp jeg kunstnerne med at finde frem til visuelle profiler, som passede til dem. Mine primære samarbejder var Vessel, The Chairman, 11th Streetkids og LEW med fokus på udarbejdelse af musikvideoer, pressefotos, pressemeddelelser og individuel markedsføring (Se resultaterne i mit portfolio). Derudover hjalp jeg DME med selskabets visuelle profil, hvilket har indbefattet design af ny hjemmeside, facebookmarketing og hjælp til nyt logo.

 

maja@livoglydfortalt.dk