Hvem er jeg?

Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt (citat: Pippi Langstrømpe)

Maja Gry Brøns (1986)

 

Senest opdateret 04.01.2017

 

Det ville være en tilsnigelse at sige, at jeg er lige så eventyrlysten som frøken Langstrømpe, men hvor har hun ret!

 

Jeg er en 30 årig formidlings-entusiast med et lidenskabeligt forhold til kunst og det at forstå verden omkring mig ved at omsætte den til skrift, musik og billeder.

 

 

Mit eget primære foretagende pt. er at være studerende på Moderne Kultur og Kulturformidling - en kandidat jeg læser oven på min Dansk BA, et år på lyddesign og to år på MGK som sanger. På mit kandidat-studie har jeg netop fordybet mig i WFP's brug af Public Service-vidoer og de mere eller mindre hensigtsmæssige diskurser inden for genren med særligt fokus på værdighed.

 

I efteråret 2016 har jeg været så heldig at fungere som SoMe/content-praktikant for Parkmuseerne, som repræsenterer 6 af de største museer i København - bla. SMK og Rosenborg Slot. Dér har min primære opgave været at producere video-interviews og lave historier fra museerne, foruden at producere tekst og billeder til Parkmuseernes facebookside.

 

Tidligere i år 2016 var jeg ansat som visuel producent og PR manager på Danish Music and Entertainment i København. Dér hjalp jeg kunstnerne med at finde frem til visuelle profiler, som passede til dem. Mine primære samarbejder var Vessel, The Chairman, 11th Streetkids og LEW med fokus på udarbejdelse af musikvideoer, pressefotos, pressemeddelelser og individuel markedsføring (Se resultaterne i mit portfolio). Derudover hjalp jeg DME med selskabets visuelle profil, hvilket har indbefattet design af ny hjemmeside, facebookmarketing og hjælp til nyt logo.

Rent musikalsk benytter jeg kunstnernavnet Maja Gry og min primære præstation har været udgivelsen af EP'en "Rørt": En elektro-akustisk R'n'B-inspireret samling i et støvet, meditativt univers. Yderligere har jeg komponeret musik til animations-instruktør Ida Andreasens produktioner, og iklædt numre fra Inger Christensens "Sommerfugledalen" musikalske klæder i samarbejde med Køge Ungdomsskole. Og meget, meget mere som du kan gå på eventyr i her på siden eller følge med i på de sociale medier.

maja@livoglydfortalt.dk